Med lagerstyrning
Switch
Utan lagerstyrning
Sales

Varubrist / slut-i-hyllan

Stock

Högt lagervärde

Inköp

Höga orderkostnader

Roi

Ingen investering

Sales

3%

Ökad försäljning

Stock

30%

Reducerat lager

Inköp

50-90%

Reducerade orderkostnader

Roi

3mån

Return of investment

Vi har 100 % fokus på lager och inköp. Vi har metoder och systemstöd för lagerstyrning och warehouse management. Allt som behövs för 3PL företag och för distribuerande företag.

Upplever du problem med lagerhanteringen? Vi hjälper dig med lagerstyrning, inköpssystem och automatisk butikspåfyllning

Försäljningen går bra och ditt största problem är att leverera. Varulagret är alldeles för högt men du har ändå varubrist på viktiga artiklar. Särskilt storsäljare, säsongsvaror och kampanjvaror. "Slow-movers" ligger tjockt på lagret. Servicegraden kunde vara högre. Det tar lång tid att beställa varor och du vet inte riktigt vad och hur mycket vi ska köpa och alla inköpskvantiteter är bedömningar snarare än beräkningar.

Påfyllningen av butikerna är krånglig, tar lång tid och butikspersonalen klagar på fel varor, fel mängd, fel storlek, för tidigt, för sent.

Känner du igen dig?

Vi har lösningarna för att åtgärda problemen med lagerhantering. Med våra metoder för prognostisering, lagerstyrning och inköpssystem för påfyllnad av lager och butiker kan distribuerande företag tjäna massor av pengar. ROI ligger ofta på tre månader.

Vill du lära dig mer om smarta och lönsamma materialflöden?

Oh Wilson berättar mer om styrning av materialflöden och lönsamma affärer. www.ohwilson.org

Aktuellt