top of page
Integrationer till Promosofts SOLO lagerstyrningssystem

INTEGRERA SOLO I ERT AFFÄRSSYSTEM

Vårt system fungerar med alla affärssystem på marknaden. Vi har färdiga bryggor som out-of-the-box integrationer med NAV, AX, Dynamics BC & FO, Jeeves ERP, Visma Business, Visma Admin SAP, Winbas, Pyramid, M3, Specter, Garp och flera andra. Använd våra bryggor bekymmerslöst och känn tryggheten i full automatik i integrationen. 

animated icon for integrations

EN SÖMLÖS INTEGRATION

SOLO installeras som ett add-on till kundens befintliga affärssystem. Affärssystemet är normalt master för allt data och registerunderhåll görs bara på ett ställe. Inköpsordrar och ändringar i ordrar uppdateras automatiskt till affärssystemet. 

Connecting Dots

Allt som krävs

För lagerstyrning är allt som krävs att kundens affärssystem kan lämna ifrån sig antingen filer med data eller ett web-API där vi hämtar det datat som behövs. Vid filöverföring används XML-filer eller vanliga textfiler.

Komplicerade och främmande termer? Oroa er inte, vi sköter hela integrationen åt er. Låt oss berätta mer över ett samtal.

integration till lagerstyrningssystem SOLO
Integrera ERP affärssystem till SOLO lagerhantering

Allt sköts direkt i ert affärssystem

Allt registerunderhåll sköts i affärssystemet vilket gör att det inte blir dubbel registervård. Självklart finns det en del parametrar i våra lösningar som måste underhållas i det systemet men det blir aldrig dubbelarbete.

Enkel integration till SOLO Promosoft

Vi hämtar och skickar data automatiskt

Vanlig information som ofta importeras från affärssystemet till SOLO lagerstyrning är försäljningshistorik, produkter, leverantörer, saldon, inleveranser, kundinformation, kampanjinformation och valutakurser. Utöver dessa finns även annan information som kan användas vid behov.

Sömlös integration med alla affärssystem

Vi har skapat SOLO på ett sätt som gör det enkelt att integrera i alla affärssystem på marknaden. Det betyder att ni inte behöver byta ut era befintliga system för att kunna börja använda SOLO inköpsplanering- och lagerstyrningssystem. 

Vi har färdiga bryggor till de vanligaste affärssystemen som installeras snabbt och enkelt till fast pris.

Plug-n-play installation

Det ska inte vara en svår process att göra lagerstyrningen enklare

Vi tror starkt på att en enkel och snabb integration i ert befintliga affärssystem är av högsta prioritet. Ert befintliga arbetsflöde ska inte påverkas av att ni integrerar SOLO, snarare tvärtom. Vår ambition är att ni ska känna att ni har bättre kontroll över ert lager redan från dag ett.

Är ni redo att ta kontroll över ert lager med SOLO?

Diskussion kring SOLO lagerhanteringssystem
Nils VD/CEO på Promosoft

Frågor besvaras bäst i person

Vi vill gärna göra det enkelt för er att övergå till att använda SOLO för er lagerstyrning och era inköp. Det gör vi enklast genom att berätta om SOLOs fördelar i person. Genom att boka ett möte med oss är ni ett steg närmare ett mer kontrollerat lager.

bottom of page