• Nils Robertsson

Utvecklare till PromoSoft


PromoSoft är en vass nischspelare inom Lagerstyrning och Inköpsoptimering. Vi erbjuder främst egenutvecklade IT-system för lagerstyrning och inköp men även konsulttjänster inom området.

Vår kundgrupp är medelstora till stora bolag inom grossist- och detaljhandeln. Kärnan i våra system är framarbetad tillsammans med avdelningen för produktionsekonomi på Lunds tekniska högskola och gör oss marknadsledande i vår nisch mot vårt kundsegment.

Nu skall vi lyfta vår huvudprodukt till en ny, modernare teknisk plattform där vi delvis går över till en molnbaserad webblösning med stöd för mobila användare och behöver därför förstärka vår utvecklingsavdelning. En målsättning är också att förenkla handhavandet, och där det är möjligt minimera behovet av interaktion genom att möjliggöra automatiska beslut och förslag, så att användaren endast behöver hantera avvikelser. Tjänsten innefattar även vidareutveckling av vår desktopsapplikation samt att delta i kontinuerlig förbättring av utvecklingsprocessen. Krav Högskoleutbildning inom systemutveckling/IT Erfarenhet av utveckling av affärssystem eller kontorsapplikationer i .NET Erfarenhet av systemutveckling av moderna webblösningar Flerårig erfarenhet av databasutveckling Erfarenhet av enhetstestning och förståelse för värdet av testbar kod Genuint intresse för användargränssnitt och interaktionsdesign Meriterande Branscherfarenhet från lager och logistik Förståelse för tillämpning av matematisk statistisk Kunskap om beslutsstödsystem Tidigare erfarenhet av lyft av en befintlig applikation till ny teknikplattform Erfarenhet från Git (och du vet hur man gör en rebase) Vad PromoSoft erbjuder Vi sitter i ett trevligt kontor i Sävedalen och är det lilla företaget med de stora kunderna. Det gör att våra arbetsuppgifter varierar stort över tid. Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och alla medarbetare är centrala? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig. Visst låter det intressant?! Ring vår utvecklingschef Jon på 0705-91 44 83 så berättar han mer eller läs mer på www.promosoft.nu.


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla