top of page
Gör karrirär på Promosoft med SOLO

GÖR KARRIÄR HOS OSS PÅ PROMOSOFT

Vi är ett vasst nischföretag inom lagerstyrning och inköpsoptimering. Tillsammans med våra kunder och Lunds Tekniska Högskola har vi utvecklat systemet SOLO som under de senaste tio åren digitaliserat och automatiserat lagerstyrningen och inköpsprocessen hos mer än hundra handelsföretag i Norden. Med SOLO slipper våra kunder personberoende inköp. Man får en bättre kontroll, snabbar upp rutinerna, får mer träffsäkra prognoser, minskar kapitalbindningen genom en optimerad lagertillgänglighet, förbättrar kundservicen och ökar försäljningen.

Jobba med ett system som utvecklas konstant

SOLO är ett molnbaserat system som genom out-of-the-box-integrationer smidigt integreras med de vanligaste affärssystemen på marknaden. Systemet utvecklas kontinuerligt. Ett exempel är att vi genom ett samarbete med Chalmers i Göteborg nu integrerat AI och Machine Learning i SOLO. PromoSoft utvecklas också som företag. Vi har tagit de första stegen för att närma oss Tyskland och Benelux-regionen där det finns många företag med lager- och distributionsverksamhet.

Kretskortet som gör det möjligt
Bild på teamet Promosoft

Människor som arbetar på PromoSoft gör oss bra

PromoSoft har idag ett 10-tal medarbetare och på sikt behöver vårt team med bl a systemutvecklare, projektledare och konsulter bli fler. Här kan du lära känna några av våra medarbetare och läsa mer om hur det är att jobba hos oss. Det är människorna som arbetar på PromoSoft som gör oss bra, och ger oss framgångar!

LÄR KÄNNA OSS

Rajani Lekkala

Rajani Lekkala

Software Developer

Rajani kom till PromoSoft hösten 2021. Hon tog en Master of Computer Applications (MCA) i Indien där hon också arbetat som .NET-utvecklare.

Våra Lediga Tjänster

Vi har inga lediga tjänster just nu

Lediga Tjänster
bottom of page