Please reload

Recent Posts

Utvecklare till PromoSoft

February 8, 2018

1/2
Please reload

Featured Posts

Be en bön för din inköpare eller köp ett inköpsverktyg

November 1, 2017

 

Kai Skauby i Thanke AS har helt ensam stått för årliga inköp på omkring 100 miljoner kroner. Företaget var så beroende av sin inköpare att chefen tog med honom i aftonbönen... Efter implementering av SOLO lager- och inköpsstyrning jobbar Skauby nu mer strategiskt och har fått mer tid till makro-styrning. Och beskydd från högre makter får han i fortsättningen be om själv.

 

Detta är berättelsen om hur Thanke AS utvecklat sin inköpsverksamhet för att ge bättre service till sina kunder och hur man samtidigt slutat vara beroende av en enda inköpare. Bolaget ägs av Norli Libris och är ansvarigt för varuförsörjningen till 88 Norli- och 69 Libris-butiker samt Kontorspar-kedjans 24 butiker av i stort sett allt utom böcker. Hela berättelsen om hur Thanke AS valde lagerstyrningssystem och deras erfarenheter efter ett års användning finns i bifogad pdf-fil här bredvid. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags