• Nils Robertsson

Ny leverantörsportal i SOLO


Nu förenklar och förbättrar vi arbetet med leverantörerna i SOLO Lager- och inköpsstyrning.

Mät dina leverantörer

Jobba med leverantörsutveckling genom att analysera rapporten för leveranskvalité, ledtidsprecision och servicegrad från dina leverantörer. Se dina leverantörers prestationer direkt med hjälp av smarta mätare. Rapporten visas både i SOLO Dashboard och i den nya leverantörsportalen.

Mätare på leverantörsprestanda

Enklare orderhantering Skicka dina inköpsordrar direkt till leverantörsportalen. Leverantören får en notifiering att din order har inkommit. Han får själv logga in i portalen och bekräfta eller ändra på ordern eller orderraderna. All orderhistorik finns tillgänglig så leverantören kan se vad du har beställt historiskt och vad som är pågående beställningar.

Enklare leveransbevakning

När leverantören har bekräftat eller ändrat på din order får du en notifiering i SOLO att din order har ändrats och du kan lätta följa förändringar.


103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla