NAV

Integration med NAV

prognossystem

Integration med NAV

EVRY är systemkonsulter i Microsoft Dynamics NAV som effektiviserar dina affärsprocesser

Evry har utvecklat en stabil och säker brygga mellan NAV och vårt SOLO Lager- och Inköpsstyrning

Företaget drivs av att skapa smarta och kundfokuserade lösningar som förenklar kundernas vardag och ökar produktiviteten och lönsamheten i sin verksamhet. Dynamics NAVs affärssystem utvecklas för att passa både anställdas dagliga uppgifter och ledningens behov av relevant beslutsfattande.

 

EVRY har bl a specialiserat sig på Microsofts Dynamics NAV-affärssystem. Tillsammans med kundorienterad personal och marknadens ledande affärssystemlösningar utvecklas och effektiviseras affärsprocesser för små och medelstora företag.

EVRY är ett ledande nordiskt IT-tjänst- och programvarubolag med mer än 10 000 kunder i både privat och offentlig sektor. Mer än fem miljoner människor i de nordiska länderna använder dagligen lösningar som levereras av EVRY. Genom en stark lokal närvaro med djup teknisk och affärsmässig insikt är EVRY en drivande kraft för kundens innovation och förnyelse. EVRY hade 2017 en omsättning på NOK 12,6 miljarder och cirka 8 500 medarbetare i nio länder. Huvudkontoret ligger i Fornebu utanför Oslo och aktien är noterad på Oslobörsens huvudlista.

NAV Customers

svart tura logga
orange och svart scandraft logga
röd och svart db schenker logga