Integration med affärsystem

JEEVES & NAV

Integration med affärsystem

Våra system fungerar med alla affärssystem på marknaden. För Jeeves och NAV har vi färdiga kopplingar.

Alla våra expertsystem installeras som add-ons till kundens befintliga affärssystem. Vi har gjort integration med de vanligaste systemen på marknaden såsom Jeeves, NAV, AX, Pyramid, Garp, Multicase, Winbas m fl. 


För lagerstyrning är allt som krävs att kundens affärssystem kan skapa filer som skickas till en FTP-server. Därifrån importeras filerna till våra system. För WMS använder vi också webservices för att koppla systemen. Vid filöverföringar används XML-filer eller vanliga textfiler. 


Allt registerunderhåll sköts självklart i affärssystem vilket gör att det inte blir dubbel registervård. Självklart finns det en del parametrar i våra lösningar som måste underhållas i det systemet men det blir aldrig dubbletter. 


Vanlig information som ofta importeras från affärssystemet till SOLO lagerstyrning är försäljningshistorik, produkter, leverantörer, saldon, inleveranser, kundinformation, kampanjinformation, valutakurser och leveransbesked. Utöver dessa finns även annan information som kan användas vid behov.

 

För Jeeves och NAV finns färdiga kopplingar som installeras snabbt och enkelt till fast pris.