top of page

Är du Data Scientist och vill jobba med AI/ML i materialstyrning i absolut framkant?

PromoSoft är en vass nischspelare inom Lagerstyrning och Inköpsoptimering. Vi erbjuder främst egenutvecklade IT-system för lagerstyrning och inköp men även konsulttjänster inom området. Vår kundgrupp är medelstora till stora bolag inom grossist- och detaljhandeln. Kärnan i våra system är framarbetad tillsammans med avdelningen för produktionsekonomi på Lunds tekniska högskola och gör oss marknadsledande i vår nisch mot vårt kundsegment. Vi ser på så vis till att våra kunder köper in rätt mängd, av rätt varor, vid rätt tillfälle. Vi sitter i ett trevligt kontor i centrala Göteborg med bra kommunikationer. Vi är det lilla företaget med de stora kunderna vilket gör att arbetsuppgifterna varierar stort över tid. Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och alla medarbetare är centrala? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig.

Framtidens Demand Planning och lageroptimering

Om rollen

Vi utvecklar framtidens prognosmetoder med hjälp av AI och ML tillsammans med några av Sveriges bästa experter. Vi behöver nu anställa en dataanalytiker som med ett par års erfarenhet av att jobba med big data och AI/ML. Kan du också programmera i C# förutom att du behärskar Python är det en perfekt match. 

Vi är ett prestigelöst företag som sätter våra medarbetare främst. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären. Flexibilitet gällande var du arbetar ifrån är en självklarhet för oss.

Du kommer bli en central person i vårt team av utvecklare och konsulter som idag består av 5 personer.

Vi sitter i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg både nära till kommunikationer och bra lunchmöjligheter.


Vem är DU

Vi söker dig med stort driv och engagemang, som vill arbeta i det lilla företaget, där du får bidra med din erfarenhet och utvecklarkunskap. Du vill vara med på en spännande tillväxtresa där vi har ett satt mål för en bra tillväxt.
Du brinner för datanalyser i big data och kan programmera i Python. Som person är du social, driven och samarbetsvillig. Du gillar att jobba i projekt med kunder och kollegor. Du delar med dig av din kunskap och vill bidra till att vi når våra gemensamma mål
Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Ansökan

Ort: Kontor i central Göteborg, distansarbete efter önskemål.
Uppdragsgivare: PromoSoft
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Skicka CV och din ansökan till [email protected]

Image by Fakurian Design

Om företaget:

Vi utvecklar system för inköps- och lagerstyrning för företag med stora varulager där lager och distribution är fokus. 

Våra kunder upplevde att lagerstyrning och varuplanering tog för mycket tid och att köpa in rätt volym varor för att nå en viss servicegrad var både krångligt och näst intill omöjligt. 

Effekten blev att olika inköpare köpte på olika sätt med sina personliga bedömningar. Servicestrategin blev olika för olika sortiment vilket gav vitt skilda resultat på varulager, inköpskostnader och försäljning i form av varierande lagertillgänglighet. 

Genom att använda vårt system för prognoser och lageroptimering kan våra kunder säkerställa en kontinuitet i sin servicestrategi, de slipper personberoende inköp och inköpen blir enklare och går mycket snabbare. Dessutom får de kontroll över inköpen och känner en trygghet i att man köper rätt varor vid rätt tillfälle. Tack vare automatiseringen i systemet blir de också skalbara så att de kan öka försäljningen gånger tio utan att behöva fler resurser på inköp.

Den här annonsen har tyvärr utgått

Kolla gärna om vi har några andra lediga tjänster som skulle kunna passa dig

bottom of page