top of page

Är du en engagerad och erfaren projektledare/affärssystemkonsult – Se hit!

PromoSoft är en vass nischspelare inom Lagerstyrning och Inköpsoptimering. Vi erbjuder främst egenutvecklade IT-system för lagerstyrning och inköp men även konsulttjänster inom området. Vår kundgrupp är medelstora till stora bolag inom grossist- och detaljhandeln. Kärnan i våra system är framarbetad tillsammans med avdelningen för produktionsekonomi på Lunds tekniska högskola och gör oss marknadsledande i vår nisch mot vårt kundsegment. Vi ser på så vis till att våra kunder köper in rätt mängd, av rätt varor, vid rätt tillfälle. Vi sitter i ett trevligt kontor i centrala Göteborg med bra kommunikationer. Vi är det lilla företaget med de stora kunderna vilket gör att arbetsuppgifterna varierar stort över tid. Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och alla medarbetare är centrala? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig.

Om rollen

Du ska ansvara för att vårt system för lagerstyrning och inköpsplanering blir implementerat hos våra kunder som är handelsföretag där lager och distribution är affärskritiskt.

Du blir ansvarig för planering, koordinering och implementering av projekt inom budget och tidsramar. Du ska övervaka och uppdatera relevanta intressenter och projektdeltagare om framsteg och avsteg inom projektet och ansvara för att vi levererar i tid.


Du kommer att arbeta med projektledning av implementeringsprojekt, integration med kundernas affärssystem, tester, parametersättning av vårt system SOLO, utbildning av användare samt förvalta och ansvara att kunderna är duktiga användare i SOLO.

Du kommer att jobba nära både våra programutvecklare och våra kunder och vara spindeln i nätet.

Vi är ett prestigelöst företag som sätter våra medarbetare främst. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären. Flexibilitet gällande var du arbetar ifrån är en självklarhet för oss.

Du kommer bli en central person i vårt team av utvecklare och konsulter som idag består av 6 personer.

Vi sitter i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg både nära till kommunikationer och bra lunchmöjligheter.


Kravprofil

  • Högskoleutbildning inom ekonomi/logistik/ingenjör eller motsvarande erfarenhet

  • Några års erfarenhet av projektledning och affärssystem

  • Kunskaper inom Supply Chain/logistik

  • Uttrycka dig mycket väl både verbalt och skriftligt samt ha goda organisatoriska färdigheter.


Erfarenhet kring följande områden är meriterande

  • Gedigen erfarenhet av kundrelationer, hantering av implementeringsmetoder, förstudier, mappning, migrering, integrationer mot andra produkter/ERP.

  • Erfarenhet kring lagerstyrning/inköpsplanering/prognostisering.

Vem är DU

Vi söker dig med stort driv och engagemang, som vill arbeta i det lilla företaget, där du får bidra med din erfarenhet och utvecklarkunskap. Du vill vara med på en spännande tillväxtresa där vi har ett satt mål för en bra tillväxt.
Du brinner för systemutveckling i främst .NET-miljö. Som person är du social, driven och samarbetsvillig. Du gillar att jobba i projekt med kunder och kollegor. Du delar med dig av din kunskap och vill bidra till att vi når våra gemensamma mål
Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Ansökan

Ort: Kontor i centrala Göteborg, distansarbete efter önskemål.
Uppdragsgivare: PromoSoft
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Image by Fakurian Design

Om företaget:

Vi utvecklar system för inköps- och lagerstyrning för företag med stora varulager där lager och distribution är fokus. 

Våra kunder upplevde att lagerstyrning och varuplanering tog för mycket tid och att köpa in rätt volym varor för att nå en viss servicegrad var både krångligt och näst intill omöjligt. 

Effekten blev att olika inköpare köpte på olika sätt med sina personliga bedömningar. Servicestrategin blev olika för olika sortiment vilket gav vitt skilda resultat på varulager, inköpskostnader och försäljning i form av varierande lagertillgänglighet. 

Genom att använda vårt system för prognoser och lageroptimering kan våra kunder säkerställa en kontinuitet i sin servicestrategi, de slipper personberoende inköp och inköpen blir enklare och går mycket snabbare. Dessutom får de kontroll över inköpen och känner en trygghet i att man köper rätt varor vid rätt tillfälle. Tack vare automatiseringen i systemet blir de också skalbara så att de kan öka försäljningen gånger tio utan att behöva fler resurser på inköp.

Den här annonsen har tyvärr utgått

Kolla gärna om vi har några andra lediga tjänster som skulle kunna passa dig

bottom of page