Användarkonferens 2019

Årets Användarkonferens

17-18 September 2019 i Göteborg

17-18 September 2019 i Göteborg

Enligt önskemål från förra årets deltagare kommer vi att köra lunch till lunch. Det innebär att vi börjar med lunch kl 12 den 17 September och slutar med lunch 18 September. Det blir 5 block totalt. Två block på tisdag eftermiddag efter lunch plus skaldjurskryssning i skärgården på kvällen som det tredje blocket. Sen kör vi två block på onsdag förmiddag och avslutar med lunch kl 12. 


Vi kommer att fokusera på interaktion mellan deltagarna. Det blir diskussioner i större grupper om hur andra jobbar och hur man löser olika affärs-case. Vi lyfter upp aktuella frågor och användarberättelser och diskuterar lösningar. Vi kommer också att ha en extern föreläsning av Nicholas Fernholm som belyser digitaliseringen och hur den nya tekniken påverkar din organisation.


Vi planerar mycket stora förändringar och förbättringar i vår kommande generation Solo Web. Ett helt nytt system på den absolut senaste tekniska plattformen som kommer att ta oss in i 2030-talet.  Vi visar och berättar och vi tar gärna emot synpunkter innan de släpps.


Boka din kalender redan nu. Vi uppdaterar programmet löpande och informerar under tiden. Slutligt program kommer i början av september. Hotellrum finns reserverat på konferenshotellet. Bokning av rum sker via PromoSoft i samband med anmälan. Ange också om du föredrar annan mat än skaldjur på kvällen. Läs mer i agendan. Anmäl gärna dig och dina kollegor redan nu på info@promosoft.nu.

Konferenspris per deltagare är 1800 kr exkl moms. Pris dubbelrum 1395 kr och enkelrum 1224 kr. Alla priser inklusive moms per person och natt. Vänta inte för länge med att boka rum, de kan gå åt fort.